Bli medlem
Logg inn
Start.no
Quiz
Filter
Lister
Topp 3 Quiz
Topp 3 Filter

Finn din kroppsfasong; Utnytt dine fordeler!

Denne quiz'en skal hjelpe deg til å bli en bedre utgave av deg selv. Ved å få hjelp til å finne din "riktige" kroppsfasong, vil det bli mye enklere å finne klær som passer din figur.

Du slipper mange bomkjøp og vil garantert se bedre ut i dine antrekk i tiden som kommer.
Quizen er basert på Trinny & Susannah's 12 kroppsfasonger.

Du vil "dessverre" aldri få en fasit ved å ta denne quizen, men den vil hjelpe deg langt på vei.Det er også fullt mulig å være en kombinasjon av flere fasonger, gå derfor ut ifra den fasongen som ligner deg mest.

Mine tips og ideer dreier seg i hovedsak om å få balanse i kroppen. Det er ikke min intensjon at man skal gjemme bort alt som ikke følger A-4 standarden
- i en del tilfeller; heller tvert imot.

Hvis man skal finne sin egen fasong, krever det at man ser på kroppen sin med ærlige øyne.. Jeg tror nok kvinner flest kan være for kritiske. Men, med ærlige øyne kommer også det som er positivt med kroppen din frem. Du har helt sikkert fått koplimenter fra andre om hva som er flott, men desverre drukner de ofte i dine kritiske øyne.

For å finne frem til sin egen kroppsfasong visuelt anbefaler jeg at du tar bilde av deg selv i mørke, tettsittende klær og helst med en lys bakgrunn, slik at konturene blir tydelige. Det er også en fordel å ha litt avstand i bildet, slik at formen blir lettere å tyde.