Bli medlem
Logg inn
Start.no
Quiz
Filter
Lister
Regler og retningslinjer for Start Quiz

Ansvar

Du er personlig ansvarlig for quizene du har laget. Start.no står ikke ansvarlig for dine ytringer ved eventuelle klager eller krav fra tredjepersoner.


Uakseptabelt innhold

Norske lover gjelder selvfølgelig også på Start.no. Ikke skriv, legg ved eller link til innhold av ærekrenkende, rasistisk, truende, pornografisk eller annen injurierende art. Vær i denne sammenheng spesielt oppmerksom på åndsverksloven, straffeloven, personopplysningsloven, og markedsføringsloven.


Leservennlighet

Ta hensyn til de som skal prøve quizen din ved å holde deg til mest mulig korrekt rettskriving og tegnsetting. Kvalitetskontroller quizen din, sørg for å ha riktige fakta.


Vern om privatliv

Vær forsiktig med å legge ut personlig informasjon om deg selv i quizen eller andre steder. Oppgi ikke for eksempel personnummer, fullt navn, adresse eller telefonnummer. Det er også strengt forbudt å oppgi personlig informasjon om andre.


Kun ikke-kommersiell virksomhet

Start Quiz kan kun benyttes til kommersielle formål dersom dette er avtalt med redaksjonen. Uten avtale vil quizer som inneholder reklame eller andre forsøk på å selge produkter og/eller tjenester slettes.


Profil og verifisering

For å lage en quiz må du ha StartPass, det får du gratis ved å registrere deg her. I tillegg må du opprette en egen quiz-profil. Vi krever også at du oppgir og verifiserer ditt mobilnummer. Dette er kun et virkemiddel for å hindre misbruk av tjenesten, mobilnummeret ditt vil ikke bli benyttet av Start.no til noe annet formål uten din godkjenning.


Moderering

Start.no vil uten forvarsel fjerne innhold vi finner upassende, og/eller som bryter med våre retningslinjer. Det kan inkludere hele quizer eller deler som uakseptable bilder el. Misbruk av tjenesten kan føre til utestengning. Du kan selv redigere eller fjerne testene du selv har laget.

Vær oppmerksom på at alle quizer markert som publisert kan presenteres på forsiden eller i andre sammenhenger på Start.no. Start.no kan også legge til for eksempel illustrasjoner eller nye ingresser.


Bilder

Du har muligheten til å legge inn bilder eller andre illustrasjoner i quizene. Disse skal ikke på noen måte bryte med norsk lov. Ikke last opp bilder som kan virke krenkende eller upassende. Ikke bruk bilder som andre har rettigheter til uten tillatelse.


Klagemuligheter

Dersom du føler deg støtt eller mener at en quiz bryter norsk lov eller reglene her på Start Quiz, oppfordres du til å sende inn klage ved avslutningen av quizen.